Spaubeekstraat 95-9, 5035 JV Tilburg / Stoomweg 15b, 2631 RR Nootdorp

085 – 060 15 19   |   info@procleanservice.nl

Klaar met uw oude gevel?

Wilt u uw gevel en dak eens goed onder handen laten nemen? Zodat beide er weer schoon en nieuw uitzien? Pro Clean Service zet graag een proefstuk. Bent u tevreden met de proefstuk, dan gaan we verder met de rest van uw gevel.
dak reiniging Pro Clean Service

Dak en gevel weer als nieuw

Met gepaste druk spuiten wij met warm water uw dak en gevel af. Soms wordt er een schoonmaakmiddel aan het water toegevoegd, maar dit hangt af van de vervuiling en de ondergrond. We spuiten uw dakpannen, boeien en gevels van uw huis of bedrijfspand weer kraakhelder schoon. Eventueel werken we met een hoogwerker om alle oppervlakten mee te nemen. 

Indien nodig brengen wij op kunststof delen een coating laag aan. Dan blijft het oppervlak schoner en hecht er geen vuil aan.

Volledig naar uw tevredenheid

Wij denken graag met u mee, stellen ons flexibel op en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Door ons in te schakelen werkt u aan het duurzaam onderhoud van uw gevel en dak. Zo voorkomt u onnodige kosten.
We werken uitsluitend met milieuvriendelijke middelen en vriendelijke, hardwerkende collega’s.

Dak gevel

Pro Clean Service is sterk in dak- en gevel schoonmaakwerk

Pro Clean Service Mobile

Vragen of een reiniging aanvragen?

Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wilt u meteen een offerte aanvragen voor een dak- en gevel reiniging? Verstuur dan uw gegevens via onderstaand formulier naar ons. We staan voor u klaar.