Spaubeekstraat 95-9, 5035 JV Tilburg / Stoomweg 15b, 2631 RR Nootdorp

085 – 060 15 19   |   info@procleanservice.nl

Onze manier van reinigen

Afhankelijk van het soort ramen en de hoogte van uw bedrijfspand maken we schoon op de traditionele manier of door middel van osmose. Bij de traditionele manier worden de ramen eerst behandeld met water en een schoonmaakmiddel, waarna een wisser dit wegtrekt. Bij de osmose-techniek wordt van gewoon leidingwater ‘gedemineraliseerd’ water gemaakt, waardoor het volledig gezuiverde water al het vuil van uw ramen en omlijstingen opneemt.

We maken gebruik van eigen hoogwerkers, hogedrukapparatuur en wagens geschikt voor telescoopbewassing. Met speciale telescoop koppelstokken kunnen we tot 15 meter in de hoogte werken!

Kundige en beheerste vakmensen

Naast de buitenzijde wassen we ook de binnenkant. Hierbij zorgen wij ervoor dat uw (kantoor)personeel zo min mogelijk gestoord wordt bij hun werkzaamheden. Onze medewerkers nemen de Arboregels in acht en zullen alleen met goedgekeurd materiaal uw ramen wassen. Het is aan te raden om ons uw ramen periodiek, op afgesproken tijden te laten wassen.

Glazenwasser
Wij staan garant voor vlekkeloze kwaliteit in alle vormen van ramen wassen
Pro Clean Service Mobile

Vragen of een reiniging aanvragen?

Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wilt u meteen een offerte aanvragen voor een dak- en gevel reiniging? Verstuur dan uw gegevens via onderstaand formulier naar ons. We staan voor u klaar.