Spaubeekstraat 95-9, 5035 JV Tilburg / Stoomweg 15b, 2631 RR Nootdorp

085 – 060 15 19   |   info@procleanservice.nl

Volledige tankstation reiniging

Wordt het tijd om uw tankstation op te frissen? Wilt u de hygiëne voor uw klanten blijven waarborgen? Pro Clean Service reinigt uw tankstation volledig, waardoor uw tankstation er weer als nieuw uitziet.
Tankstation
icon tankstations

Reiniging van A tot Z

We nemen alle onderdelen van uw tankstation mee en zien niets over het hoofd. Zo reinigen wij uw:

Luiffels

Kolommen

Gevels en shopgevels

Tankvloer

Boeien

Prijsborden

Tankeilanden

Bij het reinigen gebruiken we veelal hogedrukspuiten met een effectief schoonmaakmateriaal. Na onze schoonmaak kunnen uw klanten weer op een prettige manier tanken zonder dat alles plakt, stinkt of onder de spinnenwebben zit.

Ons advies is om dit om het halfjaar bij te laten houden. Zo behoudt u uw klanten.

Geen omzetverlies door sluiting

We hoeven bij het weer representatief maken van uw tankstation uw tankstation niet te sluiten. Andere bedrijven doen dit wel, maar denken dan niet aan het omzetverlies dat net zo goed geld kost.

Wij gebruiken speciale apparatuur die sluiten overbodig maakt. Klanten hebben geen hinder van ons en wij werken gewoon om ze heen.

Tankstation
Wij belemmeren geen klanten en zorgen ervoor dat schoon ook echt schoon is!

Ruim vierhonderd tevreden klanten

Inmiddels doen we voor ruim vierhonderd tankstations in Nederland het schoonmaakonderhoud. Daar zijn we best trots op. Onze ambitie is om de grens over te gaan en ook tankstations in België en Duitsland schoon te maken.

Pro Clean Service Mobile

Vragen of een reiniging aanvragen?

Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wilt u meteen een offerte aanvragen voor een dak- en gevel reiniging? Verstuur dan uw gegevens via onderstaand formulier naar ons. We staan voor u klaar.