Weghalen en preventief spuiten

Naast dat wij alles reinigen, zorgen we er ook voor dat spinnen en insecten heel lang niet meer terugkomen. Dit doen we met onze speciale spinnenbehandeling. Het beste is dat we onze behandeling vroeg in het voorjaar doen en in het naseizoen vanaf augustus. Dan bent u in de zomer insectenvrij en krijgen spinnen geen kans om nesten te bouwen voor het voorjaar.

Uw schilderwerk blijft langer mooi door de beschermde laag. Het wordt niet meer vervuild door spinnen en uitwerpselen van andere insecten.

Kosten van onze spinnenbehandeling

Eerst onderzoeken wij de ernst van de spinnen- of insectenplaag. Eventuele veroorzakers als lekkages en vochtproblemen dienen eerst te worden opgelost. Voor de kostenbepaling is het belangrijk te weten wat de ernst van de plaag is, wat de benodigde tijd is van het reinigen en hoeveel behandelingen er nodig zijn.

uw locatie spinvrij? Pro Clean Service dood niet, maar verjaagd ze.

Vragen of een behandeling aanvragen?

Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wilt u meteen een offerte aanvragen voor het verwijderen en voorkomen van spinnen en insecten? Verstuur dan uw gegevens via onderstaand formulier naar ons. We staan voor u klaar.