Wasstraat die langer meegaat

Op een dag gaan er veel auto’s door uw wasstraat. Al het vuil van deze auto’s komt op uw machines en was faciliteiten terecht. Door deze vervuiling kunnen de borstels vroegtijdig verstopt raken en kapotgaan. Hierdoor betaalt u hoge reparatiekosten of moet u zelfs een nieuwe machine aanschaffen. Een fikse kostenpost. Daarom is het raadzaam om uw wasstraat en borstels tijdig, zeker één keer in de drie maanden, professioneel door ons te laten reinigen. Uw wasstraat blijft dan optimaal functioneren, wat zorgt voor tevreden klanten.

De juiste middelen

We gaan grondig en efficiënt te werk en maken gebruik van de beste middelen en apparaten. Zo kunnen we het hardnekkigste vuil tot diep in de installatie, borstels en washal verwijderen. Onze specialisten weten precies hoe ze de juiste schoonmaakmiddelen op de juiste manier moeten inzetten om uw wasstraat volledig schoon te krijgen. Ook maken we de kettingen bij kettingwasstraten vakkundig schoon.

Door het inhuren van Pro Clean Service wordt uw wasstraat of wasbox pas écht schoon.

We nemen de proef op de som

Vaak lijkt uw wasstraat of wasbox nog aardig schoon. Wij tonen door middel van een proef aan dat het nog veel schoner kan. Dan ziet u ineens het verschil. We laten u graag zien dat wij de beste zijn in reinigen. Neem gerust contact op om een gratis proef aan te vragen.

Vragen of een reiniging aanvragen?

Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wilt u meteen een offerte aanvragen voor de reiniging van uw wasstraat of wasbox? Verstuur dan uw gegevens via onderstaand formulier naar ons. We staan voor u klaar.