Alles voor een blinkende vloer

Wij gaan uitermate zorgvuldig te werk en gebruiken enkel zachte, neutrale zeep en geen alkalische of zure reinigingsmiddelen. Of uw vloer nu van beton of linoleum is, het is belangrijk om uw vloer regelmatig te reinigen, zodat vlekken niet tte veelintrekken.

Pro Clean Service heeft de middelen en de kennis om doffe plekken er weer perfect uit te laten zien en vlekken te verwijderen. Ook voor een kalksluier op beton, veroorzaakt door leidingwater, weten wij een goede oplossing.

Impregneren van uw vloer

Een vloer reinigen en impregneren is maatwerk. Er zijn verschillende mogelijkheden van afwerking en bescherming. Na het impregneren is uw vloer verhard en beschermd tegen het indringen van vloeistoffen en vet. Graag bekijken we eerst de vloer voordat we een prijsindicatie kunnen geven.

Vloeronderhoud

Weer een vloer zoals nieuw? 
Pro Clean Service zorgt voor een schone en professionele werkplek.

Pro Clean Service Mobile

Vragen of een reiniging aanvragen?

Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wilt u meteen een offerte aanvragen voor een dak- en gevel reiniging? Verstuur dan uw gegevens via onderstaand formulier naar ons. We staan voor u klaar.